Junts per Granollers incorpora Esther Lara, d'Apadis, com a número 5 a la llista

L'actual regidor Josep M. Noguera serà el 3 i Amanda Ramos, la 4 de la candidatura d'Àlex Sastre

Política

Esther Lara, al micròfon, acompanyada d'Amanda Ramos, Josep M. Noguera i Àlex Sastre
Esther Lara, al micròfon, acompanyada d'Amanda Ramos, Josep M. Noguera i Àlex Sastre | M.E.

Després de presentar la setmana passada Laura Sabatés com a número 2 de la seva candidatura, el cap de llista de Junts per Granollers (JxGrn), Àlex Sastre, ha fet públic els tres següents números de la llista. Es tracta de l'actual regidor Josep Maria Noguera, Amanda Ramos i Esther Lara.

Josep M. Noguera, de 57 anys, serà el número 3 –un per sota de fa quatre anys–. Regidor en els darrers dos mandats, és veí de Sota el Camí Ral i treballa d'assessor fiscal i consultor tributari, una tasca que Sastre va posar en valor a l'hora de parlar de la seva aportació a la feina municipal. "Coneix bé la fiscalitat i ha tingut per encàrrec treballar en la dinamització empresarial i en una fiscalitat més justa i progressiva", indicava el cap de llista. Noguera hi insistia amb la frase "pagar impostos és comprar civilització. Per això volem estendre l'equilibri i la justícia redistributiva".

Tant el número 3 com la 4, Amanda Ramos, reclamaven que "resurgeixi la capitalitat de Granollers", una de les propostes de JxGrn. L'exmilitant socialista que ara fa quatre anys fitxava pel PDeCAT té 50 anys i treballa com a responsable de compres en una multinacional. Veïna de Tres Torres, "pot ajudar a resoldre polèmiques com la de la ronda Sud", deia Sastre, qui també posava en valor la seva vinculació amb les Ampa de la ciutat que "pot ser útil per afrontar el repte que tenim en educació", deia el candidat. Per la seva banda, Ramos assegurava que "toca trencar els 35 anys d'hegemonia socialista i Sastre és qui millor ho pot fer, amb una llista que s'ha fet molt transversal".

En el número 5, i per primera vegada vinculada a una formació política, hi ha la independent Esther Lara, adjunta a la direcció de la Fundació Apadis, presidenta de la Coral Albada i presidenta de la Federació Catalana de Puericantores. Aquesta veïna de Sota el Camí Ral de 45 anys "ajuda a reforçar el vessant del benestar social i la inserció de les persones amb discapacitat", apuntava Sastre. Lara assegurava que "a la ciutat encara tenim moltes barreres i Granollers necessita resultats en forma d'insercions socials, una feina que farem de la mà de l'Àlex", deia la nova incorporació.

Sastre assegurava que les persones que són a la llista "van posant cares a projectes que considerem importants: el comerç, la capacitat de crear llocs de treballs, l'educació i les persones".

 

Edicions locals