El Gremi d'Hostaleria lliura els premis del Gastrotapes

Els 22 establiments participants van servir durant el mes de març unes 20.000 tapes

Economia

Dimecres es van lliurar els premis de la 6a edició del Gastrotapes
Dimecres es van lliurar els premis de la 6a edició del Gastrotapes

El Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental va lliurar dimecres els premis de la 6a edició del Gastrotapes, l'esdeveniment gastronòmic celebrat a la ciutat del 8 al 31 de març amb la participació de 22 establiments de restauració de la ciutat.

Els premiats d'aquesta edició van ser, en la categoria de tapa més elaborada, per als restaurants Layón (1r), DO (2n) i Il Cenacolo (3r), que rebran una placa commemorativa per al local. Layón va servir al jurat una burguer de bacallà skrei, llagostí i melmelada de pebrot escalivat; DO oferia una gyoza farcida de calamar i shiitake amb dashi de llamàntol i llagostí; i Il Cenacolo una patata 'loca'.

En la categoria de tapa més popular, els premiats van ser Les Arcades (1r), DO (2n) i Layón (3r). En aquest cas Les Arcades va servir una miniburguer de wagyu amb ceba caramel·litzada i formatge.

Pel que fa al públic participant que va emetre el vot a través del passaport de la ruta, les guanyadores van ser Celeste Jaén (1a), Lourdes Bassa (2a) i Alexandra Navarro (3a), que rebran, respectivament, un sopar gastronòmic a la cerveseria Moritz, un val de compra per als establiments associats a Gran Centre i i un mastertast a la cerveseria Moritz de Barcelona.

Finalment, el premi a la foto més divertida publicada a Instagram amb el hashtag #gastrotapes2019 i #moritz7, ha estat per la usuària Coral84, qui també rebrà un mastertast a la cerveseria Moritz de Barcelona.

La 6a edició del Gastrotapes, celebrada del 8 al 31 de març, va comptar enguany amb l'organització del Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental i la participació de 22 establiments de restauració, que van servir unes 20.000 tapes.

 

 

Edicions locals