Oncovallès premia dos treballs de recerca sobre el càncer

Claudia Zafra i Pablo Díaz, tots dos de l'Escola Municipal del Treball de Granollers, van recollir les beques, de 500 euros

Societat

Dos alumnes de l'EMT van veure premiats els seus treballs de recerca
Dos alumnes de l'EMT van veure premiats els seus treballs de recerca

Els alumnes Pablo Díaz i Claudia Zafra, tots dos de l’Escola Municipal del Treball (EMT), han estat els guanyadors d’enguany de les beques Oncovallès, que premien els millors treballs de recerca vinculats al càncer dels alumnes de tots els instituts de la comarca.

En aquesta ocasió van presentar-se a les beques fins a 10 treballs, dels quals se’n van premiar dos: El cáncer y cómo puede cambiarte la vida (Pablo Díaz) i El càncer i l’estat d’ànim (Claudia Zafra).

La convocatòria de la Fundació Oncovallès es du a terme des de 2006, quan l’entitat, juntament amb els instituts de la comarca, va decidir incentivar futurs investigadors sobre els 15 càncers més freqüents, principalment de mama, colorectal, pulmó, pròstata i bufeta.

Bankia, a través del programa Red Solidaria 2018, fa una donació a Oncovallès per oferir dues beques de 500 euros als millors treballs de recerca relacionats amb el càncer que s’hagin dut a terme durant el curs de 2018-2019.

Al lliurament de premis, dilluns, van assistir-hi representants municipals, entre els quals l'alcalde, i membres de la Fundació Oncovallès, a més dels alumnes premiats.

Edicions locals