Laura Borràs: 'Hem de ser una veu forta a Madrid per exigir l’exercici del dret a l’autodeterminació'

La número 2 de JxCat al Congrés ha dinat amb militants i simpatitzants del partit aquest dilluns a Granollers

Política

Borràs ha dinat amb una quarantena de simpatitzants i militants a Granollers
Borràs ha dinat amb una quarantena de simpatitzants i militants a Granollers

L’exconsellera de Cultura i número 2 de JxCat a les eleccions al Congrés, Laura Borràs, ha dinat aquest dilluns a Granollers amb una quarantena de militants i simpatitzants del partit a la ciutat, una trobada en què s’ha debatut i parlat de la situació política actual.

Laura Borràs ha recordat la situació d’“excepcionalitat absoluta” del moment polític actual i ha reivindicat el “vot útil” a Jordi Sànchez. “Per nosaltres és important no deixar d’ocupar espais on hi hagi drets i interessos dels catalans en risc”. “Hem de ser una veu forta a Madrid per exigir el final de la repressió i l’exercici del dret a l’autodeterminació, tal com volen el 80% catalans, siguin o no independentistes”, deia.

Borràs ha fet referència al govern del PSOE dels últims mesos i ha recordat que “vam donar un xec en blanc a Pedro Sánchez en la seva investidura, i des d’aleshores res no ha millorat: la repressió ha continuat, el govern continua a la presó i no s’ha reduït l’ofec econòmic de Catalunya ni la llista llarguíssima d’incompliments sistemàtics de l’estat espanyol”.

Finalment, en relació amb la campanya, Borràs ha rebutjat el to d’alguns partits i candidats, especialment de Cs i el PP. “Hi ha gent que se sent còmoda en la bel·ligerància, que prefereix mantenir-se en la crispació i en la provocació més que no pas en l’aportació de solucions”, deia l’exconsellera.

“Nosaltres no ens reconeixem en aquestes formes ni en aquests gestos; nosaltres hi som de manera cívica, pacífica i democràtica per defensar els interessos de tots els catalans i ho fem amb les credencials pròpies de la política: parlar, negociar i pactar”.

Edicions locals