Ciutadans presenta una llista renovada a Granollers

Juan Manuel de Vargas, Jordi Pavón, Elisabet Acedo i Alicia Villasante, per darrere de Meseguer

Política

L'equip de Ciutadans per al 26 de maig
L'equip de Ciutadans per al 26 de maig

L’últim partit amb representació al consistori en destapar les seves cartes per a les eleccions municipals del 26 de maig ha estat Ciutadans.

Si fa un parell de setmanes fonts de la formació ja avançaven que l'actual regidor i portaveu a l'Ajuntament, Enric Meseguer, repetiria com a cap de llista, aquesta setmana el partit ha comunicat oficialment els primers noms d'un equip "renovat i compromès amb el projecte i preparat per oferir a la ciutat la regeneració política i el canvi que tant necessita", assenyalen.

Tal com s'apuntava aleshores, Meseguer, de 54 anys, gerent d'una farmacèutica i assessor de màrqueting i vendes, repetirà per segona vegada com a cap de llista. En aquesta ocasió el número 2 serà Juan Manuel de Vargas, coordinador local del partit i responsable territorial de comunicació al Vallès i Osona, que substituirà el fins ara número 2 de la llista, Roberto Carmany.

De Vargas, de 39 anys, és natural de les Canàries i viu a la ciutat des de fa 10 anys. És assessor de comunicació per a empreses i director de màrqueting d'una multinacional del sector publicitari.

Seguiran a la llista el gestor comptable Jordi Pavón (3); la llicenciada en Periodisme i Ciències Polítiques i també professora Elisabet Acedo (4); l'advocada i autònoma Alicia Villasante (5, independent) i la diplomada en Turisme i directora d'hotels Miriam Chica (6).

A continuació també hi haurà Henry Vicente Portocarrero (7, independent), Alex Reus (8); la diputada granollerina al Parlament per Ciutadans Blanca Navarro (9); Maribel Delgado (10, independent) i Rodrigo Sanz (11).

En aquesta ocasió, el grup de Ciutadans ha incorporat diversos independents a la llista que "donen valor afegit i enriqueixen la candidatura amb la seva experiència i preparació", diuen.

Edicions locals