Nou concurs d'eslògans als ambulatoris contra el tabac

Els lemes guanyadors de cada municipi formaran part d'una campanya

Societat

Nou concurs d'eslògans als ambulatoris contra el tabac
Nou concurs d'eslògans als ambulatoris contra el tabac

L’atenció primària del Vallès Oriental de l’Institut Català de la Salut ha posat en marxa, per segon any consecutiu, un concurs d’eslògans per animar els fumadors a deixar el tabac.

L’activitat s’emmarca en les iniciatives impulsades amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac, que se celebra anualment el 31 de maig.

Si fumes, t’esfumes o Resta humo, suma vida són algunes de les propostes guanyadores que van participar l’any passat en el concurs i que s’ha decidit repetir arran de la seva bona acollida.

Les butlletes de participació es poden recollir a les àrees d’atenció a la ciutadania dels centres de salut i, un cop emplenades, s’han de deixar als mateixos punts com a màxim fins al 9 de maig.

Un cop tancat el termini, un jurat format per professionals especialistes en deshabituació tabàquica en valorarà la creativitat i el positivisme i seleccionarà els millors eslògans de cada municipi.

Els lemes passaran a formar part de la campanya que els centres d’atenció primària impulsen cada any amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac, i el millor lema de tots serà premiat.

Edicions locals