Les necessitats dels mitjans locals i les darreres novetats, al MAC

El Mercat de l'Audiovisual se celebrarà 12 juny a Roca Umbert

Societat, Economia

Les necessitats dels mitjans locals i les darreres novetats, al MAC
Les necessitats dels mitjans locals i les darreres novetats, al MAC

El Mercat de l'Audiovisual de Catalunya (MAC), que se celebrarà el 12 de juny a Roca Umbert, arriba enguany a la 20a edició amb unes sessions orientades a les necessitats dels mitjans de proximitat, així com també a les últimes novetats tecnològiques i el futur més proper del sector.

El MAC serà l'escenari d'una vintena de sessions, activitats i tallers. Pel que fa als mitjans locals es farà una radiografia dels parcs audiovisuals i centres de producció de Catalunya, així com una xerrada d'estratègies de màrqueting de guerrilla.

També es tractaran els drets d'autoria i connexes en l'àmbit de les ràdios i les televisions públiques i privades, així com la ràdio com a suport estratègic per a la inversió publicitària.

Pel que fa al futur i la innovació, Josep M. Ganyet parlarà de dades, algoritmes, intel·ligència artificial i comunicació. La direcció general de Mitjans de Comunicació també organitzarà una sessió sobre comunicar amb perspectiva de gènere, i l'Associació de Guionistes de Catalunya convidarà professionals destacats a una sessió sobre aquesta tasca.

També hi haurà una sessió sobre la revolució de l'àudio i els seus aplicatius a cotxes, cases i electrodomèstics, i l'Observatori de la Ràdio hi tindrà presència de nou.

Edicions locals