L’atleta del Club Triatló Granollers Santi Ribot participarà en el Mundial de Duatló 2019

És la seva quarta participació en un Campionat del Món

Esports

Santi Ribot en el Campionat d'Europa 2018 d'Eivissa, on va quedar 16è
Santi Ribot en el Campionat d'Europa 2018 d'Eivissa, on va quedar 16è | CTG

El veterà triatleta de l'Ametlla del Vallès i del Club Triatló Granollers Santi Ribot es va classificar per al Campionat del Món de Duatló 2019 que es disputarà el pròxim 27 d’abril.

Aquest torneig s’integra dins del Mundial Multisport de Pontevedra, un esdeveniment que ja compta, segons l’organització, amb més de 4.000 atletes inscrits, el que suposa la participació més gran de la història.

Santi Ribot es va classificar per al Campionat del Món en la modalitat de Duatló de carretera, gràcies a la medalla de bronze aconseguida en el Campionat de Catalunya 2019 de Castellar del Vallès i la vuitena plaça en el Campionat d’Espanya a Sòria.

Quarta participació en un Campionat del Món

Aquest és el quart Mundial en el qual competeix Ribot. Ja ho va fer en el Campionat del Món Green-Cup de Duatló de Muntanya 2005, celebrat a Argentina, on el triatleta vallesà va obtenir la medalla de bronze en la categoria Màster-40. Deu anys després va participar en el Mundial Màsters UCI Moutain-Bike XCO 2015, a Andorra, on va quedar en 19a posició en Màster-50. I, per últim, el 2016, va competir en el Campionat del Món de Duatló 2016, a Astúries, amb un 39è lloc també en Màster-50.

Edicions locals