Prova pilot per ampliar la línia L21 fins al polígon de Palou Nord

Els autobusos entre Can Bassa i l'Hospital augmentaran la freqüència de pas en hores punta

Societat

Mapa de l'itinerari nou de la L21
Mapa de l'itinerari nou de la L21 | Ajuntament de Granollers

Avui ha començat una prova pilot per ampliar la freqüència de pas i el trajecte dels autobusos urbans de Granollers i la conurbació de la línia L21, entre Can Bassa i l'Hospital. Les modificacions, que coincideixen amb l'ampliació de l'itinerari fins al polígon de Palou Nord, es mantindran com a mínim fins al 21 de juny, quan se n'avaluarà el funcionament i la viabilitat.

La prova pilot consisteix en l’ampliació d’un autobús a les hores punta del matí (de 7.50 a 11 h) i de la tarda (de 15.50 h a 19.40 h) per reduir el temps d'espera en aquestes franges de 30 minuts a 20 minuts i també millorar la puntualitat del servei.

L’inici de la prova pilot coincideix amb l'ampliació de l’itinerari d’aquesta línia en 400 metres, per donar cobertura als establiments comercials de la ronda Sud i al polígon industrial de Palou Nord. Aquest fet comportarà la inclusió de cinc noves parades a la línia: als carrers de les Tres Torres, de Lluís Companys (2 parades), de Palautordera, i a la cantonada camí de Can Bassa i Camí Ral amb Camí de Can Bassa.

Per tant, la L21 passarà a desviar-se des del carrer de Francesc Macià pel carrer de les Tres Torres, en lloc de seguir per la carretera de Masnou en direcció cap a Can Bassa. A aquest barri s'hi accedirà ara, doncs, des del polígon industrial de Palou Nord.

Edicions locals