El parc del Mirador es convertirà en una carpa de circ a l'aire lliure

Divendres acollirà la cinquena edició de la Festa de la Primavera

Cultura, Societat

El parc del Mirador es convertirà en una carpa de circ a l'aire lliure
El parc del Mirador es convertirà en una carpa de circ a l'aire lliure

Per cinquè any consecutiu, divendres (de 16.30 a 19.30 h) el Parc del Mirador serà l’escenari de la Festa de la Primavera, organitzada per la Taula d’Entitats de Bellavista. El parc acollirà activitats i tallers per a totes les edats, tot transformant-se en una gran carpa de circ a l’aire lliure.

Durant tota la tarda hi haurà un espectacle itinerant de pallassos i circ, a càrrec de la companyia Activijoc. També hi ha programat un espai de joc teatral i d’experimentació sensorial per a nadons (0 a 3 anys) amb Pessic de Circ; un espai de jocs pensat per gaudir del món del circ i practicar amb els malabars i els equilibris amb Activijoc; tallers acrobàtics amb trapezis i teles acrobàtiques amb l’associació cultural Esplai de Circ, i també l’exhibició del col·lectiu de les Franqueses Associació Cultural En Escena.

També es podran fer manualitats, com flors i pots decoratius amb sal de colors i flors que, després, es podran fotografiar i compartir amb el hashtag #socdelesfranqueses.

Per arrodonir aquesta cinquena edició de la Festa de la Primavera s'hi farà un berenar popular, així com es podrà pujar al trenet que, després de fer un primer viatge des de l’Escola Bellavista-Joan Camps, recorrerà el Parc del Mirador tota la tarda.

Edicions locals