Portes obertes de la UVic per al grau d'Enginyeria de l'Automoció

Serà divendres a la tarda, de 16 a 19 h, a l'edifici de Can Muntanyola i al taller de la UEI

Societat

Portes obertes de la UVic per al grau d'Enginyeria de l'Automoció
Portes obertes de la UVic per al grau d'Enginyeria de l'Automoció

La seu de Granollers de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) celebrarà divendres, de 16 a 19 h, una jornada de portes obertes adreçada a futurs estudiants del grau en Enginyeria de l’Automoció i a les seves famílies.

La jornada té l'objectiu de donar a conèixer l’oferta formativa del grau, els serveis i recursos que la universitat posa a l’abast de l’alumnat i les instal·lacions, tant l’edifici de Can Muntanyola com el laboratori-taller de l’edifici de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI).

Durant la jornada el professorat del grau farà atenció personalitzada als interessats en aquests estudis, que també rebran informació sobre la gestió acadèmica, com el funcionament de les preinscripcions, el sistema de beques o les matrícules, i sobre la vida universitària a la UVic-UCC: l’allotjament, el Servei d’Esports o el Servei d’Atenció a la Comunitat Universitària.

En paral·lel a la jornada de portes obertes, Roca Umbert també acollirà el taller Viu el màrqueting! (de 16 a 18 h), vinculat al cicle formatiu de grau superior en Màrqueting i Publicitat, que impartirà el professor de la UVic Ignasi Coll. El taller, pensat per apropar els assistents a la realitat del món laboral, tractarà el treball de màrqueting de les empreses.

Edicions locals