Nova edició del Mercat de la Tecnologia a Roca Umbert

L'exposició 'Invents que van venir de la Lluna' mostrarà els invents més singulars, pràctics i curiosos nascuts de la recerca especial

Societat

Mercat de la Tecnologia del 2017, a la Nau Dents de Serra I Foto: Arxiu
Mercat de la Tecnologia del 2017, a la Nau Dents de Serra I Foto: Arxiu

Roca Umbert serà escenari, dimarts al matí, d’una nova edició del Mercat de Tecnologia, una iniciativa per incentivar les vocacions tecnològiques i millorar l’ocupabilitat dels joves.

En total més de 600 alumnes de 2n d’ESO dels instituts Escola Pia, Estel, Carles Vallbona, Celestí Bellera, EMT, Marta Estrada i Antoni Cumella passaran per les diverses activitats organitzades, com tallers de robòtica, tècniques fotogràfiques, ceràmica i enregistrament digital.

A més, també hi haurà una part de fira on l’alumnat exposarà treballs tecnològics que seran valorats per un jurat. També s’ha produït l'exposició Invents que van venir de la Lluna, una mostra dels invents més singulars, pràctics i curiosos nascuts de la recerca especial que es podrà visitar a la Biblioteca Roca Umbert del 2 a l'11 de maig i, posteriorment, als instituts de la ciutat.

A més, una de les novetats d’enguany és un premi adreçat a estudiants que elaborin un projecte de recerca o de síntesi en l’àmbit tecnològic.

D’altra banda, per primera vegada, en aquesta edició hi haurà dos tallers oberts a famílies amb infants de 6 a 12 anys a la biblioteca: Fabricació d’un autòmat, i Construeix i fes volar el teu coet, que es faran el 3 i 4 de maig respectivament (de 17.30 a 19.30 h).

Edicions locals