VOTV estrena diumenge un magazín per conèixer el territori

Tindrà nou capítols i inclourà reportatges i entrevistes entre d'altres

Societat

VOTV estrena diumenge un magazín per conèixer el territori
VOTV estrena diumenge un magazín per conèixer el territori

Vallès Oriental Televisió (VOTV) estrenarà diumenge un nou programa produït per La Xarxa. Es tracta d'Als 4 vents, un magazín que tindrà nou capítols i que recollirà històries de vida i col·lectives a través d'entrevistes, reportatges i connexions en directe per copsar l’opinió de la gent del carrer des de diferents pobles i ciutats de Catalunya.

L'espai s'emetrà cada diumenge a la televisió local de 18 a 20 h, i mostrarà activitats culturals i lúdiques, farà visibles figures femenines i visitarà clubs de lectura d'arreu, entre altres aspectes.

Diumenge el programa començarà parlant de les diferents maneres de viure en grup, des de cooperatives on persones amb alguna discapacitat viuen i treballen juntes fins a d’altres que viuen en tribu.

En pròximes setmanes explicarà què implica repoblar municipis que havien perdut gairebé tots els habitants gràcies a l’empenta dels veïns i forans. Coincidint amb l’efemèride dels 80 anys de la fi de la Guerra Civil, es recolliran històries d’exilis, i també es coneixeran històries de salvaments i d’actuacions anònimes.

Als 4 vents estarà comandat per les periodistes Ruth Gumbau, directora i presentadora del magazín, i Eva Corbacho, productora
executiva. L’espai integrarà professionals de La Xarxa i diverses televisions locals.

Edicions locals