Can Busquets obrirà un forn ecològic a l'antiga pastisseria Torres

La firma, amb un obrador i punt de venda a la Font Verda, està especialitzada en l'elaboració de pans i brioixos ecològics

Economia

Abans de l'estiu obrirà a l'antiga pastisseria Torres un nou establiment de pa i brioxos
Abans de l'estiu obrirà a l'antiga pastisseria Torres un nou establiment de pa i brioxos

L'antiga pastisseria Torres, al número 27 de la plaça de la Porxada, s'està reconvertint aquests dies en un nou establiment per a la venda de pa i brioxeria. Els impulsors de la reforma són els responsables del Forn Can Busquets, una empresa nascuda el 1987 a l'Ametlla especialitzada en l'elaboració de pans ecològics sense farina de blat, productes sense gluten i sense sucre i brioxos sense làctics.

Des de fa 14 anys Can Busquets disposa d'un obrador i un punt de venda i distribució a botigues ecològiques al carrer Nicaragua, a la Font Verda, i ara ha decidit fer un pas més i traslladar-se en part al centre de la ciutat, on s'ha començat a condicionar l'antiga pastisseria per adequar un nou obrador per a l’elaboració de pastisseria ecològica i obrir un punt de degustació.

"Volem donar un servei de qualitat i diferenciat del que hi ha al mercat", explica Jordi Clapés, responsable del forn. "Per això servirem pans i brioxos ecològics, productes per a persones amb intoleràncies, entrepans d'elaboració pròpia i begudes també ecològiques", diu Clapés, qui calcula que el nou establiment podrà obrir les portes just abans de l'estiu.

La centenària pastisseria Torres, per la seva banda, va abaixar la persiana el juny de l'any passat després que la seva darrera propietària, Roser Alarcón, decidís jubilar-se després de gairebé 40 anys al capdavant del negoci. Abans d'ells, Enric Ribera hi havia estat més d'una dècada com a successor de la senyora Cunillera, qui havia obert el forn 45 anys abans.

Edicions locals