La Lliga Reumatològica obre seu a Granollers

L'entitat farà un acte de presentació dimecres (19 h) a la sala d'actes del geriàtric Adolfo Montañá

Societat

La Lliga Reumatològica obre seu a Granollers
La Lliga Reumatològica obre seu a Granollers

La Lliga Reumatològica Catalana obrirà la setmana que ve una seu al Vallès Oriental. Serà en un local del centre cívic Nord, al barri del Lledoner, des d’on cada dijous a la tarda oferirà un servei de suport a persones amb malalties reumatològiques o autoimmunes, com artritis o lupus.

L’objectiu és oferir espais d’informació sobre els tractaments, l’evolució de la malaltia, la rehabilitació i les ajudes socials vinculades a la malaltia, així com donar suport als malalts i familiars, i ajudar-los davant de qualsevol dubte o pregunta. Per fer-ho, l’entitat compta amb un equip de professionals i col·laboradors amb experiència en el tractament d’aquets tipus de malalties i un ampli ventall de serveis i activitats.

L’entitat, activa des de fa 30 anys a escala catalana, s’ha organitzat ara a la comarca i s’ha proposat organitzar tallers, xerrades i activitats diverses, com per exemple caminades. “Volem informar, acompanyar i ajudar les persones que es roben en aquesta situació”, diu Carme Plana, responsable de la seu del Vallès Oriental juntament amb Maria Díaz. “Quan un està malalt és molt important trobar gent que parla el mateix llenguatge i compartir activitats”, afegeix.

L’acte d’inauguració de la seu vallesana, obert a tothom, serà el dijous 8 a la sala d’actes del Centre Geriàtric Adolfo Montañá (19 h), i comptarà amb les intervencions de l’alcalde, Josep Mayoral; l’adjunta a la direcció de l’Hospital, Eva Martín; i la presidenta de la Lliga Reumatològica Catalana, Elisenda de la Torre.

Tot seguit hi haurà una xerrada sobre malalties reumàtiques a càrrec de Noemí Busquets, metgessa especialista de l’Hospital de Granollers; la presentació de la delegació del Vallès Oriental, amb Carme Plana i Patrícia Planas; i la cloenda, amb Xavier Suís, cap de la secció de reumatologia de l’Hospital de Granollers.

Edicions locals