L'Escola Pia celebra 25 anys de caminada a Montserrat

La marxa va arrencar divendres a la tarda a l'escola i va arribar dissabte al matí al monestir

Societat

Foto de grup al pati de l'escola abans d'iniciar el recorregut I Jordi Ganduxé
Foto de grup al pati de l'escola abans d'iniciar el recorregut I Jordi Ganduxé

Un total de 500 inscrits de totes les edats van participar el cap de setmana en la 25a edició de la Caminada de l'Escola Pia a Montserrat.

La marxa va arrencar divendres a les 18 h des de l'escola, tot i que també hi va haver qui va començar el recorregut des de Castellar del Vallès i Monistrol de Montserrat –en aquest cas un autocar els va portar els caminaires fins al punt de sortida divendres a la nit i dissabte al matí per arribar tots plegats al monestir–.

La caminada del 25è aniversari va tenir enguany un record per als jugadors de l'Handbol Granollers accidentats l'any passat a l’AP-7, i va respondre a una iniciativa solidària, de manera que part de les inscripcions es destinarà a les activitats del Casal dels Infants del Raval, una entitat que precisament va fundar Enric Canet, promotor de la primera caminada de l'Escola Pia a Montserrat. De fet, una cinquantena de joves del casal també van pujar a peu a Montserrat.

D'altra banda, amb motiu del 25è aniversari, el Casino va acollir fins divendres passat una exposició fotogràfica commemorativa de les 25 edicions organitzades fins ara.

Edicions locals