Mayoral: 'Només hi ha una via per al Bora Bora: el tancament'

L'alcalde de Granollers insisteix en els problemes que la discoteca provoca a la ciutat

Societat

"Creiem que només hi ha una via per al Bora Bora: un expedient de tancament". Així de contundent va mostrar-se l'alcalde, Josep Mayoral, sobre la discoteca, que, tot i estar en terme municipal de Montornès, provoca problemes de seguretat i incivisme a la ciutat. Mayoral responia dimarts al ple una pregunta del portaveu de Cs, Enric Meseguer, sobre quines actuacions està fent Granollers.

Mayoral alertava que davant la porta del Bora Bora "sovint tenim bloquejades totes les ambulàncies d'urgència". Afegia que els problemes de seguretat no només són a l'establiment, sinó que les conductes incíviques d'alguns dels joves que arriben a l'estació Granollers Centre per agafar els autobusos llançadera cap al Bora Bora o per anar-hi a peu "provoquen molts problemes a la plaça Serrat i Bonastre, que han ocasionat intervencions de la Policia Local i Mossos per mirar de contenir l'impuls de l'alcohol consumit durant una hora de viatge en tren", deia, tot i assegurar que hi ha altres "elements de consumició".

Pel que fa als desplaçaments a peu, fa temps que generen molèsties als veïns. "Passen per Palou i hi deixen rastre i, fins i tot, generen por als veïns", assegurava.

L'alcalde recordava que ha reclamat a Interior que prengui mesures per tancar l'activitat i que, fins i tot, el diputat Jordi Terrades va fer una pregunta parlamentària sobre la posició de la Generalitat, que té les competències d'atorgar els permisos a la discoteca. El Departament d'Interior ha obert expedients sancionadors, però "és molt garantista i poc rígid", lamentava.

Canvi de nom?

Meseguer insistia en el fet que la discoteca es vinculi a la ciutat, ja que es publicita com a Bora Bora Granollers i suggeria que es reclami per via legal que no utilitzin el nom del municipi. "El que em preocupa no és el nom, sinó el que passa", deia Mayoral, qui afegia que estudiarà la proposta. 

Edicions locals