La creació d’un coet i la realitat virtual, projectes guanyadors al Mercat de Tecnologia

Els participants en el premi, els seus tutors i els directors dels centres educatius han assistit al lliurament de premis

Societat

Els participants i guanyadors del primer premi del Mercat de Tecnologia de Granollers
Els participants i guanyadors del primer premi del Mercat de Tecnologia de Granollers

El Mercat de Tecnologia, celebrat la setmana passada a Roca Umbert per incentivar les vocacions tecnològiques entre els estudiants de batxillerat i cicles formatius de la comarca, ja coneix els guanyadors de la primera edició dels premis que valoren els projectes més creatius.

El guanyador en la categoria de batxillerat ha estat Sergi Badia Rossich, estudiant de l’EMT, amb el treball Creació d’un coet. El jurat ha valorat la seva recerca exhaustiva i la metodologia acurada i documentada que ha utilitzat en la presentació.

Josep García, també estudiant de l’EMT, ha estat el guanyador en la categoria de Cicles Formatius amb el treball Realitat virtual amb Unity. El jurat ha tingut en compte la seva aplicació a la indústria, la qualitat de la proposta i la bona argumentació, així com l’adaptació de la presentació pública que va fer l’alumne.

Aquests dos treballs obtindran un premi de 150 euros cadascun. El jurat també ha fet una menció especial a dos treballs que han destacat per la seva qualitat: el FastMusic- Música en clic! d’Adrià Illa, estudiant de l’institut Carles Vallbona; i el projecte Control d’accés, de Robert Tena, estudiant de l’Antoni Cumella.

En aquesta primera edició del premi s’han rebut 24 treballs d’estudiants de l'institut Antoni Cumella, EMT, Carles Vallbona i Vall del Tenes. Els treballs es van presentar públicament durant el 5è Mercat de Tecnologia celebrat a Roca Umbert el 30 d’abril. El jurat ha valorat la diversitat, la qualitat i l'exposició pública de tots els treballs presentats al primer premi del Mercat de Tecnologia de Granollers.

Edicions locals