El projecte Tots Dansen omple fins aquest divendres el Teatre Auditori

Alumnes de l'Institut Lauro, de les Franqueses, i del Marta Estrada, EMT i Celestí Bellera de Granollers, entre d'altres, participen en el projecte

Cultura

Alumnes de 2n i 3r d'ESO dels instituts Lauro, de les Franqueses, i Eugeni Xammar, de l'Ametlla, dimarts
Alumnes de 2n i 3r d'ESO dels instituts Lauro, de les Franqueses, i Eugeni Xammar, de l'Ametlla, dimarts

Apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània als més joves és el principal objectiu del projecte comarcal Tots Dansen, que des de dimarts es pot veure al Teatre Auditori de Granollers. Tots Dansen esdevé alhora una eina educativa per al professorat i una vivència i experiència “molt positiva”, tant a nivell personal com col·lectiva.

En aquesta edició 2019, els alumnes participants, que porten gairebé mig any treballant en el projecte, van iniciar les actuacions al TAG dimarts, amb l'alumnat dels instituts Lauro de les Franqueses i Xammar de l'Ametlla. Dimecres va ser el torn de centres de Canovelles i Lliçà de Vall, i dijous va ser el torn del Marta Estrada, juntament amb l'institut Baix Montseny de Sant Celoni.

Aquest divendres (20 h) es clourà el programa al Teatre Auditori de Granollers amb l'actuació dels instituts Celestí Bellera i l'Escola Municipal del Treball.

Sota la direcció del coreògraf brasiler Joao Costa Silva, el projecte ha tingut la participació d’alumnes de 2n i 3r d’ESO de tots aquest centres vallesans. Teresa Llobet, de l’AC, destaca que Costa Silva “ens ha agradat especialment, tant per la seva professionalitat, com per la seva actitud i manera de treballar amb els joves”.

Llobet remarca la importància que té el projecte en la millora de la cohesió entre els joves: “És per això que pensem que es bo que el projecte es desenvolupi a 2n i 3r d’ESO, perquè els joves arriben a 4t d’ESO amb una relació molt més enfortida”.

Edicions locals