El CEFS Ciutat de Granollers descendeix de categoria

El club granollerí jugarà la temporada que ve a Primera Nacional

Esports

El CEFS Ciutat de Granollers jugarà la temporada que ve a Primera Nacional
El CEFS Ciutat de Granollers jugarà la temporada que ve a Primera Nacional

Nil Artiaga

El CEFS Ciutat de Granollers ha descendit de categoria i jugarà la temporada que ve a la Primera Nacional de la Federació Catalana de Futbol Sala.

L’entitat granollerina ha estat dues temporades a la Lliga Nacional; i, enguany, ha acabat com a penúltim classificat amb només 3 punts, els que corresponen a l’única victòria de la temporada –contra el Montsant per 9 a 7–.

Tal com explica l’entrenador del CEFS, Juan Fernández, en les últimes jornades l’equip ha hagut de jugar amb els juvenils per la falta de jugadors sèniors que havien abandonat el club per manca de compromís i altres motius. “Els partits on hem jugat amb els juvenils han estat força disputats, però ja era massa tard per aconseguir la permanència”, explicava Juan Fernández.

L’entrenador relatava que alguns dels jugadors que van marxar volen tornar a l’equip per intentar tornar al club a la Lliga Nacional. “Jo crec que podem aconseguir aquest objectiu, tenint en compte que vindran jugadors que havien estat al club i que, per tant tenen experiència”, assegurava Fernández. I afegia que es faran alguns fitxatges i que jugadors que fins ara eren juvenils, “se’ls pujarà al primer equip”.

Edicions locals