Jaime Gelada (PP): 'Mayoral ha estat un bon alcalde, però tot arriba al final'

El candidat popular a l'alcaldia rep el suport del president del PP català, Alejandro Fernández

Política

Jaime Gelada, candidat a l'alcaldia de Granollers, i Alejandro Fernández, president del PP català
Jaime Gelada, candidat a l'alcaldia de Granollers, i Alejandro Fernández, president del PP català

El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, va visitar dilluns Granollers per donar suport a la candidatura de Jaime Gelada a l’alcaldia de la ciutat. Fernández va reunir-se amb una vintena de militants i candidats de la comarca a la Fonda Europa i va confiar que Gelada obtingui un bon resultat i una bona representació a l’Ajuntament de Granollers.

“A banda del projecte municipalista tenim un bon candidat que va més enllà de les sigles de partit, que és capaç de tenir el suport de persones que habitualment no voten el PP”, explicava Fernández. “Votar el PP en l’àmbit municipal és votar impostos moderats, a favor de la seguretat ciutadana, el civisme, la cura de l’espai públic i la convivència”, afegia.

El president del PP català també va destacar la capacitat del partit d’arribar a acords a nivell municipal –“més de 200 des del 1983”–, i assegurava que “amb l’únic límit de la constitució, la convivència i la llei estem oberts a parlar amb altres partits per arribar a acords als municipis”.

Jaime Gelada, per la seva banda, destacava com a prioritats de la seva candidatura la millora de la seguretat i la policia de barri –“perquè no volem que hi hagi barris de primera i barris de segona”–, així com la mobilitat, la necessitat de crear un centre de dia per a la gent gran i d’impulsar polítiques s’ajuda als emprenedors.

“L’etapa de Mayoral ha estat bona, ha estat un bon alcalde, però tot arriba al final; porta més de 30 anys i és moment de canviar; hi ha altres partits que tenim opció d’aportar coses en positiu per a la ciutat”, deia.

Edicions locals