L'Ajuntament compra una casa a Palou per fer-hi un alberg de transeünts

Mayoral ha explicat el projecte, que també ha de servir per a emergències habitacionals, en el marc de la campanya

Societat

L'Ajuntament compra una casa a Palou per fer-hi un alberg de transeünts
L'Ajuntament compra una casa a Palou per fer-hi un alberg de transeünts

L'Ajuntament de Granollers ha comprat un habitatge de dimensions importants a Palou –una casa coneguda com a Can Batlle– per tal d'emplaçar-hi un alberg per a transeünts. L'alcalde, Josep Mayoral, ho ha explicat en el marc de la campanya electoral, tot i que ja havia avançat aquesta intenció a El Xiprer, que ho reivindicava.

Actualment, a banda del servei que ofereix El Xiprer, a l'Hospital de Granollers hi ha quatre places per a persones que hi puguin dormir, sopar, esmorzar i dutxar-se.

A banda, de disposar d'un espai per oferir aquest servei, l'Ajuntament també hi preveu que a la casa hi pugui haver un espai per a emergències habitacionals. "Encara estem, però, treballant amb el projecte", explica Mayoral. De moment, caldrà habilitar la casa als nous usos, tenint en compte que ha de ser per estades breus i temporals de persones amb dificultats econòmiques que es troben de pas per Granollers.

D'altra banda, Mayoral també ha avançat que l'Ajuntament es troba en negociacions amb Creu Roja i els Frares Franciscans per disposar de més metres quadrats per a emergències en l'àmbit de l'habitatge. El consistori proposa ajudar a la rehabilitació d'immobles propietat d'aquestes dues entitats, a canvi que cedeixin els espais per a emergències.

Edicions locals