'El govern de Granollers està desconectat de la seva gent i ha oblidat els barris'

Podemos presentava divendres la seva candidatura a la Porxada amb la presència de la secretària general de Podem Catalunya, Noelia Bail

Política

La secretària general de Podem Catalunya, Noelia Bail, va acompanyar el candidat granollerí Miguel Ángel Segura
La secretària general de Podem Catalunya, Noelia Bail, va acompanyar el candidat granollerí Miguel Ángel Segura | M.E.

El candidat de Podemos Granollers, Miguel Ángel Segura, considera que l'actual govern de la ciutat està "desconnectat de la seva gent" i denuncia la desigualtat entre el centre i els barris. Segons Segura, "al centre no hi falta inversió i, tot i que és necessària, cal pensar en els barris on la crisi és persistent". Així ho explicava divendres en un acte de campanya a la Porxada, que va comptar amb la secretària general de la formació a Catalunya, Noelia Bail.

Podemos es reivindicava com una "partit nou, sense motxilles, format per persones dels barris, que vol convertir Granollers en una ciutat del canvi". En aquest sentit, Segura apostava per regular el preu del lloguer per llei i posava el focus en els "200 habitatges buits d'entitats financeres, amb les quals l'Ajuntament treballa, mentre desallotgen ciutadans", denunciava i apostava per un altre model de finançament amb banca ètica.

Segura criticava el PSC que, "amb més d'una dècada al govern no ha fet plans d'habitatge públic i social". El candidat de Podemos també trobava "indignant" la situació de pobresa energètica d'alguns granollerins i proposava "remunicipalitzar serveis bàsics com l'aigua i l'atenció domiciliària".

Per la seva banda, Bail assegurava que Podemos és "l'únic projecte que pot oferir el canvi que necessita la gent" i advocava per "gent als ajuntaments que sàpiguen què són les llistes d'espera i les dificultats d'arribar a finals de mes, per exemple".

 

Edicions locals