Lletra Estesa durà tres recitals al terrat de Can Pedrals

La biblioteca obre les inscripcions a les tres activitats gratuïtes de juny

Cultura

La Biblioteca de Can Pedrals proposa per tercera vegada el cicle de lletres i arts Lletra Estesa,  amb tres activitats que es faran al terrat de l’equipament durant el juny. La iniciativa té com a objectiu oferir una programació cultural singular i de qualitat, un cicle on les lletres conviuen amb les arts escèniques i la música en viu.

En aquesta ocasió, les propostes es faran els divendres 7, 14 i 21 de juny, a les 20 h. El primer espectacle serà una lectura dramatitzada amb música en directe de relats de Manuel Baixauli, que oferirà la companyia Cos de Lletra –amb la veu de Salva Artesero i Ruth Vilar, i la música de Manuel Sánchez Riera–.

En la segona cita del cicle, el 14 de juny, Òscar Intente presentarà un recull de poemes de poetes catalans amb reflexions sobre el seu país –amb textos de Verdaguer, Espriu, Sagarra, Pere Quart i molts altres–. Es tracta d’una interpretació viscuda en què els temes  arriben d’una manera absolutament teatral, amb solemnitat, humor i ironia.

I, per últim, el 21 de juny, Joan Reig i Joan-Pau Chaves posaran veu i piano a una revisió de temes històrics de la cançó catalana, en una proposta artística i divulgativa.

Totes les activitats d’aquest cicle són gratuïtes però cal fer inscripció prèvia a www.granollers.cat/inscripcionsbiblioteques.

Edicions locals