El 1r Campionat Escolar de Natació reunirà 123 nens i nenes

Se celebrarà el dissabte de 9.30 a 12.30 h

Esports

El CNG ha organitzat el 1r Campionat Escolar de Natació
El CNG ha organitzat el 1r Campionat Escolar de Natació

La primera edició del Campionat Escolar de Natació – La Mútua Kids reunirà 123 nens i nenes el dissabte; el que suposa “un èxit de convocatòria” amb una xifra que “supera totes les expectatives”, segons afirmen des del Club Natació Granollers, l’entitat que organitza el torneig, amb co·laboració de La Mútua i l’Ajuntament.

Segons expliquen des del CNG, aquest campionat escolar es du a terme amb l’objectiu d’apropar la natació esportiva a la ciutat; i que el club reforci els seus vincles amb Granollers, creant sinèrgies en l’àmbit esportiu i potenciant, de la mateixa manera, la transmissió dels valors de l’esport entre la població infantil”.

En aquest esdeveniment hi participaran alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària, que provenen de 17 escoles, la majoria de Granollers: Pereanton, Ponent, Mestres Montaña, Granullarius, Salvador Llobet, Salvador Espriu, Ferrer i Guàrdia, Turó de Can Gili, Lledoner, l’Estel, Escola Pia, Cervetó i Jardí. També faran acte de presència les escoles Mogent i La Torreta –de la Roca del Vallès–; l’escola Ronçana de Santa Eulàlia de Ronçana; i la Torra Roja de Sant Pere de Vilamajor.

El torneig escolar tindrà lloc el matí del dissabte: de 9.30 a 12.30 h. Cada participant nedarà dues proves individuals –25 i 50 metres–. La competició acabarà amb el lliurament de premis als guanyadors i un diploma a la resta de participants.

Edicions locals