El Circuit dóna 2.200 quilos d’aliments a El Xiprer després del Gran Premi d’Espanya de Formula 1

L'equipament s'implica així en la campanya 'No Food Waste' per conscienciar sobre el malbaratament d'aliments

Societat

El Xiprer ha rebut la donació del Circuit
El Xiprer ha rebut la donació del Circuit

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha fet donació a El Xiprer, entitat social que funciona com a banc d’aliments i que acull persones desfavorides, un total de 2.200 quilos d’aliments que van sobrar de la celebració, el cap de setmana passat, del Gran Premi d'Espanya de Formula 1. 

Durant la celebració del Gran Premi es van dur a terme diverses iniciatives per donar continuïtat a la campanya No Food Waste, que treballa per evitar el malbaratament d’aliments que, després d’un gran esdeveniment solen ser rebutjats perquè no han estat consumits.

Així, entre d'altres, el Circuit va penjar cartells en diferents punts del traçat per sensibilitzar els assistents sobre el malbaratament dels aliments així com per crear consciència.

Segons expliquen des del Circuit, la donació d'aliments "no és una acció puntual, sinó que es treballa al llarg de tot l'any". De fet, durant el mes de març ja es van donar més de 1.000 quilos d'aliments després dels Formula One Test Days. D'altra banda, el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP seguirà aquest mateix full de ruta en menys d’un mes.

Edicions locals