CCOO revalida la majoria al comitè d'empresa de l'Hospital

Una d eles principals reivindicacions del comitè d'empresa és anivellar escales salarials i ampliar la plantilla de professionals

Societat, Economia

CCOO revalida la majoria al comitè d'empresa de l'Hospital
CCOO revalida la majoria al comitè d'empresa de l'Hospital

Les eleccions sindicals celebrades dimarts a l'Hospital General de Granollers –un centre amb 1.650 treballadors–, van donar la majoria novament a CCOO. En aquesta ocasió s'hi presentaven sis candidatures per distribuir els 23 delegats del comitè, fins ara format per 10 de CCOO, 7 d'UGT, 3 de Metges de Catalunya, 2 d'USOC i 1 de Satse.

El resultat de dimarts va variar lleugerament aquesta composició: la secció sindical de CCOO va mantenir 10 delegats al comitè, mentre que la UGT va obtenir-ne 6, Metges de Catalunya 5 i Satse 2, i USAE i USOC no van obtenir representació.

Gonzalo Plata, secretari general de CCOO al Vallès Oriental, valora l'aval a "la feina útil que fem a l'Hospital" i ha posat en valor l'esforç de la secció sindical de CCOO durant més de 20 anys.

Visita de Camil Ros

El secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, va visitar divendres el centre sanitari en plena campanya per les eleccions sindicals. Ros va reunir-se amb treballadors de l'Hospital i va denunciar la precarització dels llocs de treball.

Edicions locals