ERC: 'Granollers necessita un projecte ambiciós de transformació de la ciutat'

Chakir El Homrani, Teresa Jordà i Jordi Solé acompanyen Maynou al míting final de campanya

Política

ERC va celebrar dijous l'acte final de campanya a la plaça de la Corona
ERC va celebrar dijous l'acte final de campanya a la plaça de la Corona

Els consellers Chakir El Homrani i Teresa Jordà i l’eurodiputat Jordi Solé van participar dijous en l’acte final de campanya d’ERC a Granollers, en què van donar suport a la candidata a l’Alcaldia Núria Maynou.

Solé, que aspira a revalidar el càrrec d’eurodiputat diumenge, va fer referència a les “grans desigualtats” que té Europa en aquests moments i va apostar per una UE “amb més compromís i més lideratge”. També va fer referència al moment polític que viu Catalunya, i va indicar que “la lluita dels catalans per la democràcia, els drets i les llibertats serveix també per fer una Europa millor”.

El Homrani, per la seva banda, va indicar que “Granollers fa anys que viu d’inèrcia, fa massa temps que està parada”, i va fer una crida a tenir més autoestima i a fer un pas endavant per transformar la ciutat. “No es pot tenir projecte de ciutat sense tenir projecte de país”, afegia.

Finalment, la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, va assegurar que “vivim moments històrics i excepcionals” i, en referència a Oriol Junqueras, va recordar que “per primer cop a la història un pres polític ha guanyat unes eleccions a Espanya”.

Per això va fer una crida a mantenir el vot republicà i va recordar els dos objectius fonamentals d’ERC: “la justícia social i la igualtat d’oportunitats, embolcallats amb els valors republicans”, deia.

En l’acte també van intervenir-hi els números 4 i 6 de la llista per Granollers, Enric Gisbert i Josep Canudas, i la cap de llista, Núria Maynou, de qui Jordà va dir sentir-se molt orgullosa que “una dona encapçali l'alternativa i el canvi al govern de Granollers”.

Edicions locals