PSC: 'Mayoral porta Granollers al cap, als peus i al cor'

Els socialistes tanquen la campanya per al 26-M amb un acte a la Porxada

Política

Acte final de campanya del PSC a Granollers, dijous
Acte final de campanya del PSC a Granollers, dijous

El PSC va celebrar dijous al vespre a la Porxada l’acte final de campanya per a les municipals del 26-M, amb la intervenció del cap de llista, Josep Mayoral, i els números 2 i 3, Alba Barnusell i Álvaro Ferrer.

En la seva intervenció, Barnusell va fer valdre la “diversitat de mirades” dels veïns de la ciutat i va apostar per una “ciutat innovadora, moderna, creativa i oberta al món”, amb “oportunitats laborals, que recuperi el comerç de proximitat, verda, sostenible i amb mirada feminista”. Per aconseguir-ho, “la persona més indicada és en Mayoral, que porta Granollers al cap, als peus i al cor”, assegurava.

Josep Mayoral, per la seva banda, va destacar l’evolució de la ciutat els últims anys en cultura i entitats, així com en ocupació: “Els últims quatre anys s’han creat 6.700 llocs de treball i hem passat del 18% a l’11,5% d’atur”, recordava, i va fer una crida a parlar i escoltar, teixir complicitats i bastir ponts per construir la ciutat oberta de futur.

També va desgranar alguns dels reptes i objectius de la ciutat per als pròxims anys. “Volem una ciutat on ningú no quedi enrere, amb civisme i convivència, que lideri la lluita contra el canvi climàtic, amb qualitat de serveis, atractiva econòmicament i oberta al món amb la complicitat de tothom”.

Finalment va apuntar alguns dels projectes bàsics per al proper mandat: el centre de radioteràpia d’acord amb l’Hospital Clínic, la residència per a gent gran al carrer Tetuan, la remodelació de l’estació de Granollers-Canovelles pactada amb Adif i millores en mobilitat, com les rampes del carrer Carles Riba i més zones per a vianants. “Us demanem el vot per a la transformació permanent de la ciutat”, concloïa.

Edicions locals