El CN Granollers i el CN Caldes, els grans vencedors del cinquè Trofeu de l’Ascensió

Més de 180 nedadors i nedadores van competir pel guardó de millor nedador en prebenjamí, benjamí i aleví

Esports

180 nedadors i nedadores van participar al V Trofeu de l'Ascensió
180 nedadors i nedadores van participar al V Trofeu de l'Ascensió | Xavier Solanas

El Club Natació Granollers i el Club Natació Caldes van ser les entitats amb més representació en els podis del cinquè Trofeu de l’Ascensió, celebrat dissabte i en el qual van participar més de 180 nedadors i nedadores entre els cinc clubs federats del Vallès Oriental –CN Caldes, CN Pinetons Cardedeu, SEK Catalunya de La Garriga, CN Parets i CN Granollers–.

El CNG va destacar amb 16 nedadors i nedadores entre els diferents podis del torneig, segons les categories d’edat i sexe. Es van premiar els millors nedadors complerts de la comarca en tres categories: prebenjamí, benjamí i aleví.

Entre els podis del CNG hi ha els d'Álex Muñoz, Laia López i Ariadna Pujadas –millors nedadors en categoria prebenjamí–; Carlota del Río –primera en benjamí–, i Genís Pernia i Abel Granero –primers en categoria aleví–.

Tots els participants van haver de nedar tots els estils de natació –lliures, braça, esquena i papallona–, i van assolir el guardó els que van obtenir les millors marques en la suma de les quatre modalitats.

 

Edicions locals