Dos granollerins queden subcampions a la Copa d'Espanya d'handbol platja

Van arribar a la final amb el BHC-Plan B per primera vegada

Esports

Plantilla del Beach Handball Club Plan-B
Plantilla del Beach Handball Club Plan-B | BHC-Plan B

Els granollerins Pol Gavanyach i Elias Rubio han quedat subcampions estatals en la disciplina d'handbol platja, després d'haver fet un bon paper a la cinquena Copa d'Espanya, disputada a Torrox (Màlaga).

Ambdós jugadors van competir amb el Beach Handball Club Plan-B de la Roca del Vallès. Van aconseguir arribar a la final derrotant alguns dels pesos pesants del torneig, com el Ciudad de Málaga o el Barbate.

No obstant això, van acabar perdent la final contra el Balonmano Playa Sevilla, a la tanda de penals. Els granollerins havien perdut el primer set, però van igualar el matx en el segon, fet que va portar l'equip al shoot-out.

"Hem jugat molt bé al llarg del torneig. Estem molt satisfets pel paper que hem fet, especialment després de guanyar el Ciudad de Málaga i el Barbate", afirma Pol Gavanyach.

El fet d'haver arribat a la final és el millor resultat del BHC-Plan B a la Copa d'Espanya d'handbol platja, en què ja va competir l'any 2016. En aquella ocasió, però, va caure a les semifinals.

Edicions locals