Els centres cívics emprenen el 21è Ral·li Fotogràfic

Diumenge vinent es proposarà als participants el tema i quatre punts a retratar en un temps limitat

Cultura

El proper diumenge 16 de juny se celebrarà la 21a edició del Ral·li Fotogràfic, una iniciativa iniciada l’any 1988 per la Xarxa de Centres Cívics de Granollers amb l’objectiu de donar a conèixer diferents espais de la ciutat i potenciar la pràctica activa de la la fotografia. Un any més es proposarà als participants un tema amb quatre punts a fotografiar amb un temps limitat per a fer-ho.

Les inscripcions es faran el mateix dia al Centre Cívic Nord (carrer Lledoner, 6) de 9 a 11 h, s’hi pot participar amb càmera o mòbil, i la descàrrega de les imatges es pot fer fins a les 13.30 h. Els participants competiran en dues categories, infantil i adulta, i el jurat estarà format per representants de la Federació Catalana de Fotografia, professionals de la fotografia i representants d’entitats de la ciutat. Totes les col·leccions s’exposaran al públic, del 8 al 19 de juliol, al centre cívic Nord. El lliurament de premis es farà el dijous 18 de juliol, a les 20 h, al Nord.

A més, a partir d'avui es podrà visitar al carrer d’Anselm Clavé una exposició interactiva amb les imatges guanyadores del passat Ral·li Fotogràfic.

Edicions locals