Sorli presenta un pla d'igualtat integral en el marc de la SuperFesta 2019

El grup de distribució es proposa així fer efectiva la igualtat entre homes i dones entre els 1.800 integrants de la plantilla

Economia

Sorli presenta un pla d'igualtat integral en el marc de la SuperFesta 2019
Sorli presenta un pla d'igualtat integral en el marc de la SuperFesta 2019

La cadena de supermercats Sorli, amb seu a Granollers, ha engegat un pla d’igualtat de caràcter integral per tal de fer efectiva la igualtat entre homes i dones i promoure un espai de treball segur amb relacions dignes i saludables entre les persones de la companyia.

El pla es va presentar en la 16a SuperFesta de la cadena celebrada l’1 i 2 de juny a Barcelona, enguany dedicada a les vivències de dones il·lustres de la història.

La SuperFesta, especialment adreçada a nens i nenes de 3 a 12 anys i les seves famílies, va aplegar unes 10.000 persones a la Fira de Barcelona a Montjuïc, i va comptar amb activitats lúdiques, educatives i didàctiques com jocs, titelles, tallers de manualitats, activitats esportives i musicals.

D’aquesta manera, l’edició 2019 de la SuperFesta, un esdeveniment únic en el món de la distribució, va fer un recorregut lúdic i educatiu mitjançant l’explicació d’onze històries amb Coco Channel, Marie Curie, Carme Ruscalleda, Frida Khalo, Katherine Switzer, J.K. Rowlling, Cleopatra, Valentina Terescova, Maria Montessori, Madonna i Malala Yousafzai com a fils conductors.

El grup Sorli, fundat el 1923, compta actualment amb diferents línies d’activitat, com supermercats, botigues d’alimentació, gasolineres, centres esportius i de salut, restaurants i cafeteries i un centre comercial exclusiu (Sorli Emocions) que inclou un hotel de 4 estrelles. Prop de 1.800 persones treballen a la companyia, el 90% de les quals amb un contracte fix.

Edicions locals