El grup Bon Preu seleccionarà 80 persones per al nou Esclat de la ronda Sud

La cadena de supermercats ha arribat a una cord amb Granollers Mercat per fer la selecció de personal de manera conjunta

Economia

Imatge virtual de com serà el nou establiment, que obrirà a finals d'any
Imatge virtual de com serà el nou establiment, que obrirà a finals d'any

Granollers Mercat i Bon Preu han signat un acord per fer conjuntament la selecció del personal que s'incorporarà a la plantilla del nou hipermercat Esclat que s'està construint actualment a la ronda Sud de Granollers i que s'obrirà a finals d'aquest any.

Segons l'acord, el Servei Local d'Ocupació de Granollers i Bon Preu faran conjuntament la preselecció de candidats de la borsa de treball, prioritàriament de la ciutat, per participar en el procés de selecció previst per a l'obertura del nou establiment.

Bon Preu preveu la incorporació de 80 persones entre personal de seccions, reposició i caixes, i tot el personal rebrà formació a càrrec de Bon Preu un cop formalitzats els contractes.

Les persones interessades a participar en els processos de selecció poden adreçar-se al Servei Local d'Ocupació, situat a la Masia de Tres Torres, o posar-s'hi en contacte per telèfon (93 861 13 90) o correu electrònic (feinagm@granollers.cat).

Edicions locals