Més de 80 joves cerquen una oportunitat laboral a través del programa de noves oportunitats

El Centre de Noves Oportunitats del Maresme-Vallès organitza una Jornada d’Empreses a Granollers

Economia

Els joves que van participar en la jornada
Els joves que van participar en la jornada

El Centre de Noves Oportunitats del Maresme-Vallès (CNO) va organitzar la setmana passada a Granollers una Jornada d’Empreses per tal que els joves participants del programa Noves Oportunitats -Garantia Juvenil tinguin un primer contacte amb les empreses del territori.

En aquesta ocasió, més de 80 joves d'entre 16 i 24 anys que no compten amb cap titulació van poder conèixer les set empreses participants: Marlex Human Capital, Manpower, Kiabi, JDShoes, F. Roca, Epson o Coty Granollers.

Els seus representants van explicar-los els perfils professionals que més necessiten per completar els equips de treball i les competències bàsiques que es demanen. Els joves van poder parlar de forma individualitzada amb les empreses i presentar-los el seu currículum, formació i habilitats.

Per a la majoria de joves era el primer contacte amb el sector empresarial i, gràcies a la jornada, van iniciar el camí de cerca de feina de manera personalitzada. Ingrid Álvarez, directora del CNO Maresme-Vallès, destacava que “la Jornada d’Empreses és una gran oportunitat per als joves que volen recuperar les ganes d’entrar al món laboral”.

El Centre de Noves Oportunitats (CNO Maresme-Vallès) és un projecte del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) centrat a orientar els joves d’entre 16 i 24 anys sense cap titulació per tal d'estimular-los a seguir un itinerari formatiu, mixt i/o laboral, i així retornar al sistema educatiu reglat o fer-se un lloc en el mercat laboral.

El projecte es desenvolupa al Maresme, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental a través la Fundació Intermedia i la Fundació Main a través del Centre de Noves Oportunitats.

Edicions locals