El Musik N Viu arrenca dissabte amb el festival per als més petits

Lali BeGood presenta disc al festival estiuenc de Granollers, a la plaça de l'Església

Cultura

Imatge del Musik N Viu d'edicions anteriors
Imatge del Musik N Viu d'edicions anteriors

El festival estiuenc Musik N Viu comença dissabte amb la versió per als més menuts, coorganitzat per l’Ajuntament de Granollers, els esplais L’Estel del Matí, Esplai Guai! de Palou i Colònies Sant Esteve; l’escola Aula de Música L’Orquestra, i la Xarxa de Centres Oberts.

El Musik N Viu Kids començarà amb una cercavila que recorrerà els carrers de la ciutat. Els timbalers i les timbaleres de la Colla Infantil i de la Colla Jove de Diables acompanyaran el recorregut amb la música dels seus timbals per iniciar la festa.

A continuació (18.15 h), es faran sessions de tallers musicals i hi haurà berenar de fruita fresca per a tothom a la plaça de l'Església. A les 19.30 h l'Aula de Música L'Orquestra organitzarà el taller participatiu de batucada i percussió Balla, escolta i palpa la música.

A partir de les 20 h serà el moment del Futur-Oh! de Lali BeGood, un concert ple d’energia i humor amb temes que transiten pel funky, el kid-hop, el country, el reggae, el folk, el rock, el pop, la cúmbia i la música balcànica; amb lletres que toquen vivències i valors compartits per pares i fills.

La 15a edició del festival Musik N Viu seguirà els caps de setmana del 28 i 29 de juny, al parc Torras Villà; i del 12 i 13 de juliol, al Recinte Firal.

Edicions locals