La cruïlla entre els carrers Ramon Llull i Joan Prim tindrà un nou mural

El mural, que a partir de dimarts pintarà l'artista Núria Mora, forma part del projecte Murs que parlen

Cultura

L'artista començarà a pintar el mural a partir de dimarts
L'artista començarà a pintar el mural a partir de dimarts

L’artista Núria Mora serà l'encarregada de pintar un nou mural a la ciutat, concretament a la cruïlla dels carrers Ramon Llull i Joan Prim. L'artista començarà a pintar-lo a partir de dimarts, tot i que aquest divendres, de 9 a 12 h, tindrà lloc l’acció comunitària que permetrà interpel·lar la ciutadania sobre què els suggereix el concepte de cruïlla.

Divendres, doncs, un actor i una actriu caracteritzats de metges estrambòtics proposaran a grans i petits respondre les preguntes d’un qüestionari gegant per tal d’arribar a un diagnòstic compartit sobre quina és la idea que es té de les cruïlles.

Les idees i reflexions aportades es lliuraran a l’artista Núria Mora com a material d'inspiració per pintar el mur situat en una cruïlla important de la ciutat, entre els carrers Ramon Llull i Joan Prim. De fet, en el marc de la Fira de l’Ascensió, més de 60 persones ja van explicar la seva idea sobre el concepte de cruïlla.

El mur que es pintarà és un nou projecte de Murs que parlen, que millora el paisatge urbà a partir de la intervenció artística sobre parets mitgeres.

Edicions locals