Mayoral confia en Barnusell la coordinació del govern municipal

L'alcalde signa les delegacions als regidors amb una nova àrea de Transició Energètica i Mobilitat encapçalada per Juanma Segovia i l'entrada de Maria Villegas a Cultura

Política

Josep Mayoral i Maria Villegas
Josep Mayoral i Maria Villegas | Toni Torrillas

Just acabat el ple de constitució de la nova corporació municipal, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha signat les delegacions que assumeixen els diferents regidors i regidores de l'equip de govern. Entre els canvis importants en el cartipàs hi ha la creació d'una nova regidoria de Transició Energètica i Mobilitat encapçalada per Juanma Segovia, i el canvi a Promoció Econòmica, en que Gemma Giménez relleva Andrea Canelo, que agafa la responsabilitat de Serveis i Via Pública.

El nou govern de la ciutat comptarà ara amb una Coordinació de Govern i s'estructura en quatre àrees: Serveis Generals; Territori i Sostenibilitat; Educació i Creativitat; Promoció Econòmica i Participació.

Alba Barnusell serà la coordinadora del govern, una àrea que inclou Planificació estratègica i Governança –liderada per la mateixa Barnusell– i les regidories de Comunicació, Imatge i Promoció de la Ciutat, i Cooperació i Drets Humans –a càrrec d'Álvaro Ferrer–.

A l'àrea de Serveis Generals, Jordi Terrades continuarà comandant les regidories d'Hisenda, Contractació i Patrimoni, Recursos Humans i Organització, i Sistemes Tecnològics i Societat del Coneixement.

Pel que fa a l'àrea de Territori i Sostenibilitat, coordinada per Albert Camps, s'hi inclouen les regidories d'Urbanisme, Planejament i Habitatge, a càrrec novament de Mònica Oliveres; Medi Ambient i Espais Verds, i Obres i Projectes, comandades per Camps; Transició Energètica i Mobilitat, i Activitats, Instal·lacions i Protecció Civil, amb Juanma Segovia, i Serveis i Via Pública, amb Andrea Canelo.

A l'àrea d'Educació i Cohesió, de nou Francesc Arolas serà el regidor d'Educació; Álvaro Ferrer manté la regidoria d'Esports; M. del Mar Sánchez, la de Salut Pública i Serveis Socials, i Igualtat; i Rudy Benza, Civisme, Convivència i Relacions amb la Comunitat, Nova Ciutadania i Seguretat Ciutadana.

Finalment, Andrea Canelo coordinarà l'àrea de Creativitat, Promoció Econòmica i Participació, amb Maria Villegas com a regidora de Cultura; Francesc Arolas, Joventut; Gemma Giménez, Promoció Econòmica; Canelo, Processos Participatius, i Pietat Sanjuán, que es reincorpora al govern com a regidora responsable de Roca Umbert.

Edicions locals