El cadet de l'AE Carles Vallbona queda entre els vuit primers en el campionat estatal

Les noies d'Aitor Pinyol van caure en el partit de quarts de final

Esports

El cadet A de l'AE Carles Vallbona, vuitè d'Espanya
El cadet A de l'AE Carles Vallbona, vuitè d'Espanya | AE Carles Vallbona

El cadet A de voleibol l'Associació Esportiva Carles Vallbona va acabar entre els vuit millors conjunts d'Espanya, en caure eliminat als quarts de final del campionat estatal que es va disputar la setmana passada a Almeria.

Les noies d'Aitor Pinyol van fer un gran paper a la fase de grups, aconseguint un ple de victòries: en el primer partit van derrotar l'Unión de Múrcia per 3 sets a 0; en el segon, van repetir resultat contra l'Albacete; i, en el tercer, triomf per 3 a 1 contra el San Ignacio d'Astúries en la disputa per la primera plaça del grup.

Posteriorment, les granollerines es van enfrontar amb el Costa del Voley de Marbella en el partit corresponent als vuitens de final del torneig, i van obtenir l'accés als quarts gràcies a una victòria per 3 a 1. Als quarts, però, van caure contra el Calasancias de La Corunya.

Llavors, van haver de disputar els partits per definir les posicions entre la cinquena i la vuitena, on van perdre amb el Sant Cugat i el Rivas madrileny, i van quedar vuitenes.

Edicions locals