L'Ajuntament repintarà la senyalització del terra d'una trentena de carrers

Dimarts començaran els treballs al carrer Enric Prat de la Riba, entre la rotonda que enllaça amb la ronda sud i fins a la cruïlla amb Francesc Macià

Societat

L'Ajuntament repintarà la senyalització del terra d'una trentena de carrers
L'Ajuntament repintarà la senyalització del terra d'una trentena de carrers

Demà, dimarts, comencen treballs de pintura de la senyalització horitzontal d'una trentena de carrers de la ciutat. El primer serà el carrer d'Enric Prat de la Riba, entre la rotonda que enllaça amb la ronda sud i la C-17 i fins a la cruïlla amb el carrer de Francesc Macià. Els treballs es portaran a terme entre les 8.30 i les 16 h per part de l'empresa ImesAPI, a qui s'ha adjudicat la feina per 95.515 euros.

L'Ajuntament ha explicat que ha volgut evitar fer aquestes tasques durant la nit per evitar sorolls en el veïnat. Mentre es portin a terme els treballs de pintura es donarà pas alternatiu al trànsit.

Els carrers següents on s'actuarà serà l'eix Ramon Llull-Francesc Ribas; l'eix Lluís Companys-Roger de Flor i l'avinguda del Parc.

Els treballs seguiran en diversos carrers: c. Joan Camps, c. Sant Josep, c. Mare de Déu de Núria, c. Pompeu Fabra, c. Navarra, c. Bisbe Grivé, c. Francesc Macià, Av. Sant Esteve, c. Roger de Llúria, c. de la Princesa, plaça Constitució, ctra. de Caldes, c. Camí Vell de Canovelles, c. Maria Palau, c. Narcís Monturiol, c. Antoni Gaudí, c. Vidal i Jumbert, c. Céllecs, c. Puiggraciós, c. Magallanes, c. Isabel de Villena, c. Sant Jaume, c. Camí del Cementiri, Av. de Sant Julià i carrer Marconi.

Edicions locals