Álvaro Ferrer es retira de l'handbol de forma definitiva

Abandona la pràctica esportiva per centrar-se en la política i en la família

Esports

Álvaro Ferrer es va acomiadar del BM Granollers en una roda de premsa al Palau d'Esports
Álvaro Ferrer es va acomiadar del BM Granollers en una roda de premsa al Palau d'Esports

Nil Artiaga

El central veterà del Fraikin Balonmano Granollers Álvaro Ferrer, de 37 anys, va anunciar dilluns que abandona la disciplina de l'handbol, en una roda de premsa al Palau d'Esports.

Ferrer ho deixa per motius familiars i laborals: “Es fa difícil poder estar pels meus fills mentre s’està competint”, assegurava. I, d’altra banda, explicava que vol tenir més temps per dedicar-se a l’àmbit polític, ja que torna a ser regidor d’Esports de Granollers amb el PSC durant la nova legislatura que acaba d’arrencar.

El central granollerí va voler mostrar el seu agraïment al club i a tots els entrenadors que ha tingut durant l'etapa com a jugador.

15 anys al Balonmano Granollers

Álvaro Ferrer ha defensat durant 15 anys la samarreta del Fraikin. Em quedo amb tot el que he pogut viure, amb les amistats que he fet i amb tot el que envolta el món de l’handbol, més que amb els títols i els premis”, declarava Álvaro Ferrer molt emocionat durant la roda de premsa de comiat.

Ferrer ha disputat més de 400 partits a la lliga Asobal; i ha jugat a l'Ademar León, Atlético de Madrid, Oporto, Hannover i BM Aragón.

El president del BMG, Josep Pujadas, en acabar la roda de premsa va voler fer entrega a Ferrer d'una fotografia i una samarreta del 75è aniversari del club com a record i com a mostra d’agraïment.

Edicions locals