El Parc de Ponent s'estrena al Cinemafreshhh! amb una òpera i un musical

La setena edició del cicle de cinema a la fresca projectarà al parc Torras Villà 'Campeones' i 'E.T.', entre altres

Cultura

El Parc de Ponent s'estrena al Cinemafreshhh! amb una òpera i un musical
El Parc de Ponent s'estrena al Cinemafreshhh! amb una òpera i un musical

El cicle de cinema a la fresca Cinemafreshhh! va sumant, any rere any, nous espais i entitats implicades. Enguany, la novetat arriba de la mà de les col·laboracions del Teatre Auditori de Granollers (TAG), la Societat Coral Amics de la Unió i VOTV, que projectaran al Parc de Ponent West side story (18 de juliol), el musical que la coral va representar al TAG i que la televisió pública va registrar.

De fet, el Parc de Ponent s'estrena com a escenari del cicle i acollirà també, el divendres 28 de juny, la projecció de Liceu a la fresca, amb l'òpera Tosca de Giacomo Puccini.

Amb aquestes novetats el cicle que se celebra des de fa 7 anys al parc Torras Villà s'ha presentat dimecres a Ponent. La regidora de Cultura, Maria Villegas, agraïa el lideratge de l'AC i el cinema Edison en l'organització del Cinemafreshhh! i recordava que justament fa mig any que l'Edison es va inaugurar. L'alcalde, Josep Mayoral, recordava la inauguració de la intervenció pòstuma de Jordi Benito al llac de Ponent fa un any i com llavors el consistori es va comprometre a portar activitats musicals a l'espai.

Lambert Botey, del Cineclub de l'AC, repassava les cinc pel·lícules "fàcils, adreçades a tothom" que es podran veure al parc Torras Villà i, una d'elles, a la piscina exterior del Club Natació Granollers (CNG), en el marc d'una col·laboració iniciada l'any passat.

El 2 de juliol Torras Villà acollirà Campeones de Javier Fesser, una comèdia sobre la discapacitat intel·lectual, i el 9 de juliol, El Gran Showman de Michael Gracey, "un dels grans musicals dels últims temps", apuntava Botey.

El 12 de juliol hi haurà una sessió de curtmetratges fantàstics i de terror a Roca Umbert i gràcies a la col·laboració del col·lectiu Fantastik Granollers.

El 16 de juliol arribarà l'habitual film clàssic del Cinemafreshhh!, en aquest cas la mítica pel·lícula d'Steven Spielberg E.T. El extraterrestre. "Els més joves que només l'han vist en pantalla petita, tindran l'oportunitat de veure'l al cinema". L'última projecció al Torras Villà serà el 23 de juliol amb Jurassic World: El reino caído.

El cicle es traslladarà el 25 de juliol al CNG, on es clourà, amb la projecció del film d'animació Coco, que serà gratuït per a socis del club i de l'AC, però tindrà una entrada de 2 euros per a la resta de públic, i 3,5 amb dret a bany a la piscina.

La resta de passis són gratuïts, però hi ha opcional el lloguer de gandules per 3 euros. A més, també hi haurà servei de bar a càrrec de Can60.

Edicions locals