Gran Centre premia l'alumnat d'Educem que ha dissenyat la campanya comercial de Nadal

La campanya nadaldenca de Gran Centre reeditarà l'ambient de la Festa Major de Blancs i Blaus per Nadal

Economia

L'alumnat d'Educem que ha participat en el disseny de les campanyes comercials
L'alumnat d'Educem que ha participat en el disseny de les campanyes comercials

Divendres passat va celebrar-se l'entrega la 2a edició dels premis Gran Centre Granollers als alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa de l'escola Educem, uns premis que pretenen apropar el comerç de proximitat als estudiants de formació professional mitjançant casos provinents del món real, que els estudiants han de desenvolupar al llarg de tot el curs com a projecte final de cicle.

Enguany, el tema proposat ha estat Campanya publicitària de Nadal 2019, en la qual els estudiants han hagut de dissenyar propostes de publicitat per atraure el públic jove als comerços de Gran Centre per la campanya de Nadal 2019. Amb aquesta finalitat, els alumnes han fet enquestes, entrevistes en profunditat i un estudi de mercat amb un treball de camp, valorant la competència, els sectors, els consumidors i la tipologia de comerços des de diferents visions.

La campanya guanyadora ha estat Vine i gaudeix de la festa major per Nadal!, que proposa reeditar l’ambient de la festa major per Nadal amb Blaus i Blancs adaptats a l’hivern: pista de gel, toros embolats, correllets, correfocs i una innovadora i espectacular Holi Party a l’hivern. L'accèssit ha estat per a Gran Gaming Week, una macrosetmana de jocs, a tota potència, que intenta posicionar Granollers com un pol d’atracció per tots els públics de tot Catalunya i fer-la esdevenir una veritable capital nadalenca: Fortnite, League of Legends, FIFA i Super Smash Bros.

També s'han presentat les campanyes Vine a Gran Centre i gaudeix de la festa!; amb activitats tradicionals com el concert de Cap d’Any i innovadores com un torneig de futbol bubble i curses d’obstacles que es focalitzen en l’aspecte lúdic del Nadal per als joves. No busquis més, Nadal a Granollers!, amb un concert solidari, concurs de fotografia, i una original gimcana non-stop de compres buscant un Nadal sorprenent que atregui un públic dispers i difícil de motivar.

La junta directiva de Gran Centre ha expressat mitjançant la seva presidenta Laura Sabatés, i el seu gerent dinamitzador, Ernest Sugrañes, el "bon nivell dels treballs presentats i que la classificació no reflecteix les diferències entre les campanyes presentades, que han estat molt igualades en la votació final i tenen totes elements clarament aprofitables".

A més dels premis, Gran Centre ofereix a tots els estudiants del cicle la possibilitat d’incorporar-se als equips que desenvoluparan algunes d’aquestes iniciatives i iniciar d’aquesta forma el seu camí professional, cosa que des d’Educem valoren com el veritable premi de l’activitat.

Edicions locals