CaixaBank recull a Granollers 8.400 litres de llet pel Banc dels Aliments

La campanya 'Cap nen sense bigoti' va començar a principis de juny i acabarà el 31 d'agost

Societat

L’Obra Social La Caixa i CaixaBank recullen a Granollers 8.400 litres de llet pel Banc dels Aliments
L’Obra Social La Caixa i CaixaBank recullen a Granollers 8.400 litres de llet pel Banc dels Aliments

L’Obra Social La Caixa i CaixaBank han impulsat la recollida de llet en el marc de la campanya solidària Cap nen sense bigoti, una iniciativa en favor del Banc dels Aliments. Al conjunt del país ja s'han recollit més d'1,7 milions de litres de llet que contribuiran a abastir les famílies en situació de vulnerabilitat ateses pels bancs d’aliments, mentre que a Granollers ja han estat més de 8.400 litres.

En les tres primeres setmanes de campanya, la gran recollida de llet ja ha superat la xifra aconseguida en l'edició passada d'1,5 milions de litres de llet, que van proveir a 30.000 famílies en risc de vulnerabilitat social durant tres mesos.

La fita ha estat possible gràcies a més de 65.000 donatius de clients a través de més de 4.000 oficines de CaixaBank. El dia 8 de juny es va batre el rècord de recaptació diària en una causa de fundraising de l’Obra Social La Caixa, amb 130.344 litres recaptats en un sol dia. La via principal de recaptació han estat les oficines de CaixaBank, que han recollit més del 88% de les donacions gràcies a la implicació de clients i empleats de l’entitat.

Segons indiquen els promotors de la iniciativa, "tot i l'elevada recaptació, amb aquests 1,7 milions de litres de llet només s'estaria cobrint el 20% de la necessitat dels bancs d'aliments per abastir les necessitats nutricionals bàsiques de les persones que diàriament depenen d’ells cada dia", de manera que encara faltarien 11 milions de litres de llet més per cobrir la demanda anual.

Els donatius econòmics es poden continuar realitzant fins al 31 d’agost a través de canals electrònics, com CaixaBankNow, CaixaMóvil o l’enviament de SMS amb la paraula «LLET» al 38014. També es poden fer aportacions a www.granrecollidadellet.cat.

Edicions locals