Rafel Arderiu pren el relleu de Juan M. Monsalve a la direcció de la FVO

Monsalve ha estat 28 anys al capdavant de la Fundació Privada Vallès Oriental

Societat

Monsalve, al fons, a l'acte del 50è aniversari de la FVO
Monsalve, al fons, a l'acte del 50è aniversari de la FVO

Juan M. Monsalve Fernández, al capdavant de la Fundació Privada Vallès Oriental (FVO) durant els darrers 28 anys, tanca a finals d'aquest juny la seva etapa professional, de manera que l'1 de juliol Rafel Arderiu el rellevarà a la Direcció General de la FVO.

El setembre de 1991 el Patronat de l’Associació Patronat Comarcal de Pares de Persones amb Disminució Psíquica creada al 1965, actual Fundació Privada Vallès Oriental, li va encarregar a Monsalve que liderés l’ambiciós projecte de professionalitzar la institució, la direcció de les àrees i la missió d’engegar les noves accions que crearien projectes de futur per a les persones ateses i consolidarien la FVO com a institució de referència.

Des de l’any 1965, l’expansió de l’Associació transformada en Fundació Privada Vallès Oriental a l’any 1992, ha estat important i ha estat possible gràcies a l’esforç de moltes persones que s’han involucrat en el projecte: l’equip de professionals, pares i mares, educadors i educadores, i col·laboradors.

Després d'aquests 28 anys d'entrega professional, el compromís de Monsalve amb la institució el porta a iniciar una nova etapa com un membre més del Patronat, per seguir sumant vers la defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Per a facilitar el relleu del càrrec directiu, a meitat de maig es va incorporar a l’equip de professionals de la FVO Rafel Arderiu Monnà per iniciar el procés de traspàs de les responsabilitats i funcions del càrrec. Arderiu exercirà com a nou Director General a partir del dia 1 de juliol de 2019.

Rafel Arderiu, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, té una àmplia experiència en el sector. Ha dedicat la meitat de la seva etapa professional a l’Administració Pública, en tasques sempre relacionades amb el tercer sector, i en concret des del 2014 va exercir com a subdirector de Gestió de Recursos del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Edicions locals