Giulia T. Comulesco, Sergi Valdés, Laura Hospital i Julio Batiste obtenen les beques d'estudi Josep Homs

L'EMT també ha graduat la primera promoció del cicle de grau mitjà de Xarxes, instal·lacions i estacions de tractament d’aigua

Societat

Els joves becats i part de la junta avaluadora
Els joves becats i part de la junta avaluadora | Ajuntament de Granollers

La sala d'actes de l'Escola Municipal de Treball (EMT) va acollir dimecres el veredicte i acte de lliurament de les Beques d'Estudi Josep Homs, en el marc de l'acte de cloenda del curs. La Junta Avaluadora, després d'estudiar les diferents propostes dels tutors i tutores, i professorat de segon de batxillerat i segon curs de cicles formatius de grau superior, ha acordat atorgar les beques a Giulia Teodora Comulesco, Sergi Valdés Gris, Laura Hospital Rofes i Julio Batiste Fernández.

Tots quatre han tingut una destacada trajectòria d'estudi i treball que es reflecteix en un expedient acadèmic que els fa mereixedors d'una beca que premia aquests valors en record de qui va ser professor de l'EMT i director del Pla Estratègic de Granollers, el geògraf Josep Homs (1954-1997). La beca puja a 1.000 euros per alumne, i serveix per contribuir a pagar la matrícula universitària del curs vinent. 

La Junta Avaluadora la integren Francesc Arolas, regidor d'Educació; Montse Bosch, directora de l’EMT; Perfecto Fonfria, exprofessor del centre; Joaquim Colom, en representació de la Unió Empresarial Intersectorial, i Fina Martí, vídua de Josep Homs, com a secretària.

Millors expedients acadèmics

En l'acte de cloenda del curs també s’han lliurat els premis als alumnes amb millor expedient acadèmic de 4t d’ESO, les matrícules d'honor de batxillerat i les orles.

De fet, es va graduar la primera promoció del cicle de grau mitjà de Xarxes, instal.lacions i estacions de tractament d’aigua. Set alumnes de l’EMT es graduen aquest curs del cicle de grau mitjà de Xarxes, instal·lacions i estacions de tractament d’aigua. El cicle ha estat finançat per Sorea, que ha aportant 100.000 euros per a la construcció de l’aula de l’aigua i l’aportació de tot el material hidràulic per a poder impartir la formació. D’altra banda Sorea ha acollit en formació Dual als alumnes d’aquesta promoció, a les empreses del Grup Agbar.

Edicions locals