Segonamà i Fantàctels actuen a la segona edició de La Lluïda

Els Xics actuaran per primera vegada a Palou, que també acollirà un vermut musical i l'animació d'En Faustí el Rondallaire i la banda Les Contrades

Cultura

Fantactels serà un dels grups dels concerts de La Lluïda
Fantactels serà un dels grups dels concerts de La Lluïda

Després d'un primera experiència reeixida, enguany torna La Lluïda, la festa major de Palou. Així, dissabte les Antigues Escoles, al passeig Francesc Fàbregas, acolliran concerts, vermut, castells i animació infantil.

La Lluïda començarà la segona edició amb una bicicletada popular dinamitzada per Granollers Pedala, que recorrerà els entorns neorurals de Palou. Tindrà dues sortides, una des de la plaça de la Corona a les 9.30 h i una altra des de les Escoles de Palou a les 9.45 h (la inscripció es farà mitja hora abans de la sortida i cal portar casc).

Tot seguit (11.30 h) els Xics de Granollers debutaran al poble de Palou, on no han actuat mai fins ara. I, en acabat, cap a les 12.30 h començarà un vermut musical amenitzat per All Foll Friki Folk.

Ja a la tarda (18 h), el grup d'animació infantil vallesà En Faustí el Rondallaire i la banda Les Contrades farà el seu espectacle musical, ple de contes i humor.

A partir de les 21 h s'hi podrà sopar (hi ha opció vegana) i començaran els concerts, que comptaran amb Paula Peso, Fantàctels i Segonamà. La festa s'acabarà amb el punxadiscos Barretina Soundsystem.

Paula Peso obre els concerts

La barcelonina Paula Peso presentarà un projecte que apropa el públic a la música rhythm & blues amb inspiracions de soul. Té una veu poderosa amb un registre pronunciat que embolcalla l’escenari d’una atmosfera càlida però potent a parts iguals. En aquest projecte també hi participen els músis Matt Devillers (bateria i baix), Pau Garcia (teclat, piano i synth) i Ferran Pegenaute (guitarra).

Seguidament la festa estarà garantida amb els vallesans Fantàctels i el seu ritme ska 2Tone. Aquesta fórmula ballable transporta a l'Anglaterra de finals dels 70, però inclou unes pinzellades per modernitzar l'estil, reivindicar-lo com a música per ballar i difondre'l.

Finalment, els tarragonins Segonamà presentaran el seu primer treball, Endinsa't, un recull de 12 cançons diverses i amb lletres cuidades. La banda ha volgut jugar amb les cançons sense posar-se límits i fusionant estils sense cap mena de por.

Edicions locals