L'Edison fa mig any i atura les funcions a sala per sortir a la fresca

El primer semestre de vida hi han passat 14.127 espectadors i s'hi han vist 87 pel·lícules

Cultura

Cinemafreshhh! l parc Torras Villà I Foto: Lambert Botey
Cinemafreshhh! l parc Torras Villà I Foto: Lambert Botey

En mig any de vida el cinema Edison –a l'antic Centre Cultural– ha projectat 87 pel·lícules, a les quals hi han assistit 14.127 espectadors. A més, al marge de les sessions que conformen la programació habitual –les sessions regulars, les  familiars, el cinema clàssic i els documentals, el cinema de muntanya i el cicle Gaudí–, també s’hi han dut a terme 36 sessions per a escolars d’educació infantil, primària i secundària, tant de cinema com de música i de teatre, amb un total de 8.824 espectadors.

Coincidint amb l'efemèride, el cap de setmana passat l'Edison va fer la darrera projecció abans de la temporada estiuenca, en què impulsa el cicle de cinema a la fresca Cinemafreshhh!. Les sessions regulars tornaran el 12 de setembre amb algunes novetats, "perquè aquests mesos han servit també de rodatge i d’aprenentatge", explica Teresa Llobet, de l'Associació Cultural de Granollers, l'entitat que gestiona el cinema del carrer Joan Camps.

Temps de musicals a l'aire lliure

El Cinemafreshhh! es va encetar divendres al parc de Ponent, amb una col·laboració del cicle Liceu a la fresca. La programació habitual del Cinemafreshhh! al parc Torras Villà s'encetava, però, dimarts amb la comèdia d'èxit Campeones.

Dimarts vinent (22 h) arribarà una altra projecció al cèntric parc, que en aquesta ocasió farà protagonistes els musicals. Es tracta d'El Gran Showman, una producció americana dirigida per Michael Gracey i escrita per Jemmy Bicks i Bill Condon, que explica la història de  Phineas Taylor Barnum, un visionari sortit del no-res, que va crear un espectacle freak que es va convertir en una sensació mundial

Edicions locals