Sorli, amb seu a Granollers, elimina les bosses de plàstic dels seus supermercats

La companyia s'avança així a la prohibició que aplicarà el Parlament Europeu a partir del 2021

Societat, Economia

Sorli, amb seu a Granollers, elimina totes les bosses de plàstic dels seus supermercats
Sorli, amb seu a Granollers, elimina totes les bosses de plàstic dels seus supermercats


L’empresa de distribució alimentària Sorli, amb seu a Granollers, ha començat un procés de substitució de totes les bosses de plàstic dels seus establiments per bosses compostables i de ràfia. D’aquesta manera, Sorli eliminarà totes les bosses de plàstic als més de 100 supermercats que té a Catalunya, fet que suposarà una inversió addicional per a la firma de 200.000 euros anuals.

L’eliminació de les bosses de plàstic es farà tant a les caixes com a les seccions dels establiments i s’emmarca dins de l’aposta de la companyia per la sostenibilitat mediambiental.

Segons el Parlament Europeu, que prohibirà la comercialització de productes de plàstic d’un sol ús el 2021, els productes de plàstic són els causants del 70% de la brossa marina i esdevenen particularment problemàtics els productes lleugers d’un sol ús, com les bosses, perquè, entre d’altres, poden absorbir toxines.

La companyia granollerina compta actualment amb diferents línies d’activitat, com són els supermercats, les botigues Sorli Nyam, les gasolineres, els centres esportius i de salut, els restaurants i cafeteries i un centre comercial exclusiu (Sorli Emocions), que inclou un hotel de 4 estrelles. Prop de 1.800 persones treballen actualment a Sorli.

Edicions locals