Sílvia Brunet, nova presidenta de l'Associació d'Hotels del Vallès Oriental (HVO)

Brunet pren el relleu a Enric Gisbert, director de l'Hotel Granollers, qui ha estat al capdavant de l'entitat durant cinc anys

Economia

La nova presidenta, Sílvia Brunet, i Enric Gisbert, el president sortint
La nova presidenta, Sílvia Brunet, i Enric Gisbert, el president sortint

Enric Gisbert, director de l'Hotel Granollers, fins ara president de l'Associació d'Hotels del Vallès Oriental (HVO) i des del juny, també, regidor d'ERC a l'Ajuntament de Granollers, ha cedit el testimoni al capdavant de l'entitat després de cinc anys.

Sílvia Brunet, directora de l'Hotel Mercure Augusta de Vilanova del Vallès, ha agafat el relleu amb l'objectiu de defensar els interessos del sector, vinculats al turisme, la indústria i el comerç del territori. Gisbert, per la seva banda, es manté com a secretari a la junta.

La decisió es va prendre dimarts en l'assemblea general de l’Associació d’Hotels del Vallès Oriental, juntament amb la composició de la nova junta directiva, que estarà formada per Sílvia Brunet (Hotel Mercure de Vilanova del Vallès) com a presidenta; Joan Anglí (Balneari Termes Victòria de Caldes de Montbui) com a vicepresident; Enric Gisbert (Hotel Granollers) com a secretari; i Laura Zamora (Aparthotel Atenea de Granollers) com a tresorera.

Els vocals seran Carlos Picapeo (Ibis Montmeló); Carles Barcons (Hotel Molí de la Torre de Bigues i Riells); M. Eugènia Borràs (Balneari Broquetas de Caldes de Montbui); Estefania Gascón (Holiday Inn Express de Montmeló); Jordi Fontcuberta (Hotel Montmeló), i Sabrina Maamoun (B&B Hotels Granollers i Mollet).

HVO representa 1.250 habitacions d'hotels, fondes, pensions, cases rurals i apartaments de la comarca, que facturen cada any 25 milions d'euros i on pernocten 515.000 persones.

Edicions locals